Dance in the Rain.
NEW YEAR
Khamis, 29 Disember 2011 @ Khamis, Disember 29, 2011 | 0 Comment [s]


sekarang ni dah nak masuk tahun baru . semua dah nak habis . semua dah nak berakhir . tapi , tinggal beberapa hari je lagi , alam baru akan bemula . tahun depan aku dah jadi calon SPM . tau tau je la kan kalau dah jadi calon SPM tu . HAISH , susah susah (mengeluh skit). tak tau la apa jadi pada aku nanti . HAISH , cam tak percaya je hidup ak secepat ni . Rasa macam baru masuk tadika je . hahahaha , banyak la aku punya melalut ni . masuk je sekolah tahun depan , TOV is around the corner . takut betul . huhu , sedih betul . mesti dah tak sekelas ngan budak budak kelas 4 Ihsan . Kelas tu best , semua mende boleh jadi kalau aku duk dalam kelas tu . hahahaha , sebab kelas tu adalah kelas paling BISING , TERUK , manusia manusia kat dalam tu pon , semuanya gila gila . Best kelas tu . korang try la duk dalam tu , kadang kadang kepala korang nak pecah sebab melayan kerenah kerenah budak budak yang tak MECED tu . kalau depan orang lain or cikgu cikgu , semua berlagak MECED je , except CIKGU TUN . hahaha . terlalu banyak memori dicipta dengan manusia manusia itu . Terima kasih kepada Afifah , Aisyah ,Syamimie , Nazirah , Nadia , Azra , Izzati , Hazirah , Dalila , Farah , Dalilah , Fatin , Sayed , Faiz , Asif , Bob , Ezzul dan Yusroy kerana telah mengembirakan hari hari ku selama kita bersama . hahahaha . jiwang siot . Terima kaseh juga kepada warga dorm C23 , G-Sr , Geng Kicap , KBG , budak budak dari Batch 08-12 , budak budak BRIOT dan semua yang berkenaan . Letih la aku nak cakap satu satu . hehehehe . Dan sekarang dah tiba masa aku untuk tinggalkan zaman zaman kanak kanak aku . Dan sekarang akan bermula zaman perjuangan aku untuk masa hapadan yang entah terlalu cerah , malap , ataupun ..... So , help me . i want to get straight A+ for SPM . SO , ATTENTION to FACEBOOK , TUMBLR , TWITTER and seangkatan dengan nya , saya minta tolong sangat sangat . Please , huh ? (action cute gitu)





#skema tak aku tulis,agak2 bley tak masukkan dalam karangan?hahahaha
ni la first time ak punyer entry pnjg cam gini.


Older Post | Newer Post
Bonjour!



Hello there, call me Aina. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard. Have a nice day. :)
Diary Owner Links


Tagboard.






Credits



★ Template by : Nuraisha Sofea
★ Basecodes by : Athira Zaidi | Shira Radzuan
★ Background by : 7th Disoder
★ Pictures by : WeHeartIt