Dance in the Rain.
Meh la sini baca .
Ahad, 1 Januari 2012 @ Ahad, Januari 01, 2012 | 0 Comment [s]

huh . letihnye , ni bru je lps pnjt pkok rambutan blakang rumah nak bawak pergi hostel . tak sabar lah nak g hostel esok , tak sabar giler2 . tapi badan dah letih , baju skul x gosok lagi . baju krung x gosok lagi . macam maner ni ? sape sudi gosok baju saye ? puts your hand up , please ! letih ! letih ! apapun , best dpt mkn rambutan fres dari kebun sendiri . anyway , ak dah nak bersiap nak solat dah ni . bye2 . stakat ni je bley . esok dah x bley dah . awal2 lagi dah nak pegi . doakan saya tahun ni sebab saya ni VICTIM OF SPM . (its a cruel killer,really cruel and scary)


Older Post | Newer Post
Bonjour!



Hello there, call me Aina. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard. Have a nice day. :)
Diary Owner Links


Tagboard.






Credits



★ Template by : Nuraisha Sofea
★ Basecodes by : Athira Zaidi | Shira Radzuan
★ Background by : 7th Disoder
★ Pictures by : WeHeartIt